POLITYKA PRYWATNOŚCI 

Dane osobowe 

1.    W czasie korzystania ze sklepu internetowego Devilla.pl będziesz 

poproszona/y o podanie niektórych swoich danych osobowych podczas wypełnienia 

formularza bądź korzystania z koszyka zamówień. 

2.    Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do realizacji zamówienia jak 

również do zwiększenia komfortu zamawiających oraz do zapewnienia lepszej i 

szybszej obsługi. Dane wykorzystywane są również do komunikowania się z 

użytkownikiem i przekazywania informacji dotyczących najnowszych wydarzeń, rabatów 

oraz ofert promocyjnych. 

3.    Nie ujawniamy, nie sprzedajemy, ani nie wypożyczamy informacji dotyczących 

swoich klientów i użytkowników. Informacje mogą zostać ujawnione, jeżeli jest to 

konieczne z punktu widzenia prawa. 

4.    Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione zgodnie z ustawą o ochronie 

danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883). 

5.    Jeśli z jakichkolwiek powodów chcesz zrezygnować z otrzymywania od nas 

wiadomości, zastosuj się do wskazówek zawartych w sklepie internetowym Devilla.pl

bądź skontaktuj się z nami mailowo sklep@devilla.pl lub telefonicznie 508 767 323 

6.    Sklep internetowy Devilla.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania 

niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które 

zgodziły się z 

Polityką Prywatności 

Warunki korzystania ze Sklepu internetowego Devilla.pl 

1.  Doceniamy i szanujemy istotę ochrony prywatności klientów i partnerów 

handlowych, dlatego ustanowiliśmy proste i przejrzyste zasady ochrony wszelkich 

informacji osobowych. Korzystając ze sklepu internetowego devilla.pl, wyrażasz 

zgodę na wykorzystywanie Twoich danych osobowych przez nasz sklep, zgodnie z 

założeniami opisanej polityki prywatności, oraz akceptujesz jej zasady. 

Ciasteczka 

1.   Niektóre obszary należące do sklepu internetowego devilla.pl mogą 

wykorzystywać s, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do Twojego komputera 

identyfikujące Cię w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej 

operacji. s są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego 

danych. Warunkiem działania s jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie 

ich z dysku. 

Newsletter 

Sklep Devilla.pl nie wysyła wiadomości newsletter 

Zamówienia 

Zamówienie w sklepie internetowym Devilla.pl wymaga podania w odpowiednim 

formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone gwiazdką. 

Wszystkie podane przez Ciebie informacje pozostają bezpieczne w naszej bazie 

danych, która jest odpowiednio zabezpieczona przed dostępem osób niepowołanych. 

Nigdy nie przekazujemy tych danych osobom trzecim, nigdy też nie wykorzystujemy 

ich do innych celów niż te bezpośrednio związane z realizacją zamówienia czy 

wysyłania newslettera. Wszystkie podane przez siebie informacje możesz w każdej chwili zmienić badź usunąć.